Terug

Betaalmethoden

Online bestellen is heel eenvoudig , snel en veilig.

 

Op de webshop van Mobeal.be kan u 24 uur per dag , 7 dagen per week bestellen. Ook als u nog geen klant bent!  

 


Cash betaling / Langskomen op afspraak


 

Bij interesse voor afhaling van het product van uw voorkeur kan u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen om te kijken wanneer het mogelijk zou zijn om langs te komen.
Indien op voorraad kan er een uur en dag overeengekomen worden dat u kan langskomen voor uw bestelling op te halen. Dit kan zelfs vaak de dag zelf nog.

U kan dan het toestel uitproberen en wij kunnen deze samen met u gebruiksklaar maken en al uw vragen beantwoorden.

Betaling kan met contante betaling.
Snel en eenvoudig!

 


    Vooruitbetaling met bankoverschrijving U kan eenvoudig betalen door het orderbedrag over te boeken naar onze bankrekening , met vermelding van uw ordernummer.
Indien u voor deze manier van betalen kies , ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling alle informatie om de betaling te voldoen. Met deze optie kunt u zelf bepalen wanneer u wilt betalen. Let er wel op dat uw bestelling pas zal worden verzonden op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Houdt u bij de betaling via overschrijving rekening met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen.

Rekeningnummer: BE67 0636 5136 9987

BIC: GKCCBEBB

Naam: Mobeal

Notitie: Bestelling#xxxxx


  Bancontact / MisterCashBancontact / Mister Cash is het bekendste online betaalsysteem ontwikkeld door de gazamenlijke banken in Belgie.  
Klanten van: KBC , Belfius , BNP Paribas , ING , FINTRO , AXA Bank , CBC , VDK Spaarbank en Record bank.
Kunnen makkelijk en veilig gebruik maken van deze betaalmethode. En dit allemaal in een door de bank in kwestie ontworpen betaalomgeving. 


     Kredietkaart U kan ook eenvoudig en veilig betalen met kredietkaart. Dit gebeurt dan met mollie.nl als betaalmedium. Tijdens uw bestelling kan u aangeven dat u met kredietkaart wenst te betalen. U wordt dan doorgeleid naar de beveiligde website. In het vervolgscherm wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen voor  u  de betaling autoriseert . Het bedrag wordt van uw Creditcard rekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Mobeal 9.8 / 10 - 19 Reviews @ The Feedback Company